Поиск по этому блогу

четверг, 28 января 2010 г.

Мерседес-Бенц А-класу - сімейство компактних автомобілів



Mercedes-Benz A - class - сімейство компактних автомобілів. На сьогоднішній день A-клас - найменша модель в гаммі автомобілів, що випускаються Mercedes-Benz. Унікальні концепція та дизайн, високий рівень безпеки та чудова якість обробки: A - class встановлює стандарти Mercedes-Benz в класі компактних автомобілів.




Mercedes-Benz A-Class (Мерседес-Бенц А-класу) - сімейство компактних автомобілів. На сьогоднішній день Mercedes-Benz A-Class - найменша модель в гаммі автомобілів, що випускаються Mercedes-Benz. В основу конструкції автомобілів Мерседес-Бенц А-классалегла «концепція сендвіча», яка передбачає розташування силових агрегатів частково під пасажирським салоном, так що при лобовому зіткненні блок двигуна і КПП зміщується не в напрямку салону, а зісковзує по похилій передній частині салону під кузов.



Модельний ряд A - class включає два варіанти кузова, кожний з яких володіє самостійним характером: поряд з універсальною п'ятидверній моделлю Mercedes-Benz вперше пропонує в цьому модельному ряді трьохдверна версію, вражає своїм спортивним виглядом і чарівністю молодості.




За рахунок цього A - class забезпечує високий рівень безпеки. Завдяки використанню «концепції сендвіча» пасажири в А-класі сидять на 20 см вище, ніж в інших легкових автомобілях. Висока посадка забезпечує водієві найкращий огляд. Завдяки цим якостям Mercedes-Benz А-класу зарекомендував себе як ідеальний партнер для активних людей, які приділяють особливу увагу практичності і безпеки автомобіля.




Завдяки цим якостям автомобіль А-класу зарекомендував себе як ідеальний партнер для активних людей, які приділяють особливу увагу практичності і безпеки автомобіля. Неважливо, перша це або друга машина, - для таких людей цей автомобіль завжди є не просто засобом пересування, а невід'ємною частиною повсякденного життя і відображенням певного стилю: прогресивного, орієнтованого на дизайн, якість та безпеку.





Особливою популярністю Mercedes-Benz A-Class користується в Німеччині, Італії, Франції та Великобританії. Збирають автомобіль у німецькому Раштадте. За три роки виробництва другого покоління А-класу концерн продав покупцям півмільйона примірників.




Source